• Murare i Trestad - Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla
  • Murare i Trestad - Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla

Murare i Trestad

Våra tjänster i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Det är inte ofta som det byggs utan att det även behöver muras och putsas. Vi står till tjänst vid nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar åt både privatpersoner och företag. Fasader, grunder och skorstenar är det vi murar oftast men vi tar oss även an andra arbeten inom murning, putsning, microcement och plattsättning. DS Mureri står för skickliga murare i Trestad. 

Murare i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Vårt mål är att med kunskap och erfarenhet skapa långsiktiga, hållbara samarbeten och relationer med våra kunder.  

Våra murare i Trestad utför allt du kan tänka dig inom murning & putsning, och här ser du ett urval av vad vi kan stå till tjänst med:

Fasadmurning 

Murade fasader går aldrig ur tiden. Vackra tegelstenar med perfekt fog emellan är ett bra val för både små och stora byggnader. 

Murning i trädgård

Tveka inte att höra av dig om du vill ha områdets fräckaste uteplats, då kan vi ordna det med en platsmurad och snyggt putsad grill som imponerar på grannar, släkt och vänner. Eller varför inte låta oss mura upp en stabil mur på tomten? 

Blockmurning 

Större fasader och husgrunder som ska putsas kan vi mura med block. Lecablock är hållfasta och har god isoleringsförmåga.  

Putsning 

Puts går att göra med många olika tekniker och bruk, och vi behärskar dem alla. En putsad fasad eller mur ger en snygg yta som motstår väder och vind. Vi utför även putsning inomhus. 

Skorstenar 

Vi murar ny skorsten, eller renoverar en befintlig. För skorstensrenovering tillämpar vi många olika beprövade metoder. 

Microcement

Detta fantastiska material går att använda till mycket där man vill ha en betonglook. Främsta användningsområden för microcement är på väggar och golv samt som ett snyggt och hållbart ytskikt på bänkskivor.

Plattsättning 

Kakel och klinker i kök, badrum eller andra utrymmen sätter vi efter konstens alla regler.

Omfogning och renovering 

Med ny fog kan din mur bli som ny igen. Behövs det en mer omfattande renovering så tar vi hand om hela projektet. Vi renoverar och lagar även balkonger och sliten betong. 

Anlita oss för murare i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Välkommen att höra av dig för att boka ett möte, eller om du har någon fråga om våra tjänster och murare i Trestad. 

Snabbanslutning