• Microcement i Trestad - DS mureri i Trollhättan
  • Microcement i Trestad - DS mureri i Trollhättan

Microcement i Trestad

DS Mureri i Trollhättan utför arbeten med microcement i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla med omnejd

Microcement är både snyggt och användbart till mycket, och DS Mureri utför alla slags arbeten med microcement i Trestad.  

Materialet blir hårt och slitstarkt och har därför under de senaste åren blivit populärt att använda på ställen där man vill ge en känsla och ett utseende av betong.  

Microcement, eller microbetong som det också kallas, spacklas för hand så du får alltid ett unikt utseende. Denna typ av ytbeläggning är framställd av bland annat vattenbaserade hartser och extremt finkrossad kvarts, granit, marmor, kalksten och skiffer. Till detta tillsätter vi mineralpigment för att uppnå den nyans som du önskar. Vi kan också tillsätta oxiderande metallpigment som ger snygga rosteffekter.  

Den ytfinish som du väljer avgör också hur slutresultatet kommer att bli och ytan går att få matt, semimatt eller med glans.  

Trendigt med microcement i Trestad 

Om du vill ha en vägg, en bänkskiva eller ett golv med betonglook så är microcement ett utmärkt alternativ. Det går också att applicera på de flesta befintliga ytskikt. Det har en fördel i att fästa på de flesta material och är dessutom stänk- och fukttåligt.  

Har du ett badrum med fungerande tätskikt så går det utmärkt att applicera microbetong ovanpå gammalt kakel och klinker. Med rätt sealer som efterbehandling så kommer du att få ett bra och porfritt skydd även i badrummet.  Innan vi börjar så säkerställer vi att allt är okej innan vi applicerar de bästa alternativen för microbetong i Trestad.  

En annan stor fördel är att det går att lägga microcement på stora ytor utan att få skarvar, perfekt för både golv och väggar.  

Snygg betonglook inne & ute 

Microcement, eller microbetong, går att få i många olika strukturer och passar därför in överallt där du vill ha en betonglook.  

Microbetongen läggs i tunna lager och är relativt lättviktigt så därför går det fint att använda på flera ställen där du vill ha en betonglook, även på trappor, möbler och annan inredning som bänkskivor och hyllplan.  

Anlita DS Mureri för microcement i Trestad – Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd 

Välkommen att kontakta oss för frågor eller en offert på arbete med microcement i Trestad. 

Snabbanslutning