• Murare i Trestad - Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla
  • Murare i Trestad - Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla

Murning i Trestad

DS Mureri murar i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Frågar du oss så består den snyggaste fasaden du kan få på ett hus av välmurade väggar med perfekta fogar. Förutom att de är snygga att se på så är en murad fasad även hållbar och lättskött. Är du ute efter en klassisk eller en modern fasad i tegel så står vi till din tjänst, anlita oss när det gäller murning i Trestad.  

Givetvis utför vi även putsning av fasader. Vi utför mureritjänster både för nybyggnation och renovering i området kring Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner. 

Proffsig fasadmurning i Trestad 

Fasadmurning är ett hantverk som vi utför med största precision och noggrannhet. Det spelar ingen roll om det är en stor eller liten byggnad, vår erfarenhet och yrkesskicklighet gör att vi kan ta oss an alla olika typer av projekt. Vi är stolta över det vi gör och strävar alltid efter att leverera ett resultat i toppklass. 

Vi samarbetar med plåtslagare som monterar fönsterbleck och andra detaljer som fulländar arbetet med din murade fasad. 

Renovering av murad fasad 

Anlita oss för att renovera en trasig murfasad! Med rätt metoder och med rätt bruk så ger vi din murade fasad den omtanke den förtjänar.  

Vid ett större renoveringsbehov så tar vi bort de murstenar som är trasiga och byter ut dem mot nya. I många fall räcker det med en omfogning för att fasaden ska bli som ny igen. Vi kommer gärna på ett möte på plats och lämnar en bedömning på hur omfattande renoveringen bör bli. 

Men innan vi startar upp renoveringen så tar vi reda på varför fasaden tagit skada. Ett vanligt scenario är att vatten har trängt in och att det har blivit frostsprängningar, eller att vatten runnit utmed fasaden och skadat putsen. Vi vet hur vi åtgärdar och förebygger problem som detta, så vårt murarbete kommer att bli beständigt över lång tid.  

Anlita DS Mureri för murning i Trestad – Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring murning & fasadmurning i Trestad. 

Snabbanslutning