• Putsning i Trestad - DS mureri i Trollhättan
  • Putsning i Trestad - DS mureri i Trollhättan

Putsning i Trestad

DS Mureri – putsning i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla med omnejd 

Ge din fasad ett snyggt yttre och ett förbättrat väderskydd med en proffsig putsning! DS Mureri utför putsning med många olika, beprövade putssystem. Dessutom erbjuder vi personliga lösningar för att kunna uppfylla just dina önskemål gällande färg, struktur och finish. Önskar du en vackert putsad fasad gör du klokt i att anlita oss för putsning i Trestad. 

Vi utför även putsning inomhus i t.ex källare eller på öppna spisar och murstockar. 

Putsning i Trestad – för företag och privatpersoner 

Vi tar oss an alla olika slags byggnader och storlekar på uppdrag, oavsett om det är för ett företag eller för en privatperson. Vi putsar nybyggnationer och renoverar upp gamla putsarbeten. 

Puts kan vara ett enskilt skikt eller ett system med flera skikt. Vi utgår från de förutsättningar och önskemål som finns hos dig. 

Tjockputs/Grovputs 

Det första lagret puts på väggar av t.ex lecablock brukar vara ett tjockt lager puts som täcker fogar och ojämnheter ordentligt. 

Slätputs 

Precis som det låter så är denna puts till för att göra ytan helt slät och fin. 

Spritputs 

Den grovkorniga ytan är utmärkande för spritputs. Kornen består av krossad sten och skyddar huset väl. Putsen ger ett levande intryck och kan ha en mängd olika färger och nyanser.  

Stänkputs 

Ytstrukturen vid stänkputs är också kornig, men inte lika grov som i spritputs. Stänkputs kan man lägga som ett tjockt lager, eller som ett tunt om man vill se konturerna av murstenarna under. 

Ädelputs 

Ädelputs är genomfärgad med pigment och baserad på naturmaterial som t.ex glimmer och marmor. Det innebär att fasaden får ett mycket trevligt och levande utseende.  

Revetering/Rappning 

Har du en träfasad går den också att putsa och få den till att likna en stenfasad. Det är lite speciellt eftersom trä rör på sig mer, men vi fixar det också. 

Anlita DS Mureri för putsning i Trestad – Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Välkommen att boka ett första möte, eller att kontakta oss om du har några frågor om arbete som rör putsning i Trestad. 

Snabbanslutning