• Betonglagning & balkongrenovering i Trestad - DS mureri i Trollhättan
  • Betonglagning & balkongrenovering i Trestad - DS mureri i Trollhättan

Betonglagning & balkongrenovering i Trestad

 Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla med omnejd

Förutom allt inom murning och putsning så har vi fler tjänster att erbjuda till både företag och privatpersoner. Hör gärna av dig till oss även för betonglagning & balkongrenovering i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla med omnejd. Med alla de kompetenser som vi har inom företaget så kan vi utföra underverk för din byggnad. 

Anlita oss för betonglagning & balkongrenovering

Vi innehar lång erfarenhet och goda yrkeskunskaper. Vårt fokus ligger alltid på att leverera väl utförda jobb till nöjda kunder.  

Betonglagning i Trestad 

Betong behöver underhållas för att fortsätta vara säkert att använda. Börjar du se sprickor och rost måste betongen lagas, innan det är för sent. Vi byter ut gammal armering, fyller på med ny betong och gör slutligen en ytfinish som är både snygg och motstår slitage. 

Balkongrenovering i Trestad 

En balkong har inte samma livslängd som övriga byggnaden, och det är inte alltid man kan se skadorna på utsidan. Därför är regelbunden besiktning är att rekommendera. Har balkongen börjat karbonatisera så att sprickor och rost har uppkommit så är det hög tid att låta oss rusta upp den med ny betong och nya räcken som gör den trygg och säker att använda igen. 

Välkommen att anlita oss för betonglagning & balkongrenovering i Trestad 

Välkommen att kontakta oss för en offert eller om du har några frågor om betonglagning & balkongrenovering, plattsättning i Trestad. 

Snabbanslutning