• plattsättning i Trestad - DS mureri i Trollhättan
  • plattsättning i Trestad - DS mureri i Trollhättan

Plattsättning i Trestad

DS Mureri sätter kakel & klinker i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla 

Är det dags att sätta kakel och klinkers hemma eller på företaget? Då har vi skickliga plattsättare som gärna står till tjänst. Vi tar oss an både små och stora uppdrag gällande plattsättning i Trestad. Våra plattsättare har lång erfarenhet, bred kompetens och stor materialkännedom. 

Anlita oss för proffsig plattsättning i Trestad 

Kakel och klinkers kommer numera i en mängd av olika storlekar, former och mönster. Vi vet exakt hur man sätter dessa för att få ett så bra resultat som möjligt. Vi vet vad som fungerar och även vad som inte gör det. 

En duktig plattsättare hos oss gör inte bara ett hållbart jobb, utan även ett snyggt jobb. Våra hantverkare visar stor respekt för yrket och med deras goda handlag så kan du kan lita på att plattorna kommer sitta rakt och jämnt, och att alla skarvar hamnar på rätt ställen.  

När vi tar oss an ett renoverings- eller rotuppdrag inom plattsättning i Trestad så kan vi även ta hand om det inledande grovarbetet, såsom borttagning av gammalt kakel och klinker. Gäller det en nybyggnation så börjar vi med tätskiktet, och är det i ett badrum eller någon annan plats som kräver ett tätskikt godkänt för våtrum så applicerar vi det. 

Keramiska plattor gör sig bra på många ställen och kan ge uttryck för alla olika stilar. Vet du inte riktigt hur du vill ha det så kommer vi gärna med tips och förslag på vad som kan passa bäst i just ditt hem.  

Renovering och plattsättning i Trestad 

Är du i färd med att fixa till badrummet, köket, tvättstugan, garaget eller kanske poolen? Då är du välkommen att kontakta oss på DS Mureri i Trollhättan! Vi är proffs på plattsättning i Trestad.
Våra plattsättare utför sina tjänster i Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla med omnejd. 

Snabbanslutning